miercuri, 7 martie 2012

My heart is still alive

Si in final ce a ramas? Cuvinte.Atat. Tot incepe si se termina intodeauna cu cuvinte. Sub cearceafurile albe ma ascund de intunericul din camera. Sunt singura. Si am vrut sa plang. Asta era ultima solutie. Imi udam fata si cearceafurile cu lacrimile mele spaland astfel ultimele amintiri, adormind suspinand. Dar asta e prea usor. 


Sti. Chiar nu are rost. Pe bune. Mai bine las-o balta. Pentru ca am zis un lucru. Plec des de una singura si ma intorc aproape mereu. Dar daca tu imi spui sa plec prea des, fi sigur ca nu ma voi mai intoarce vreodata.








Chiar speram sa zic: -sti, primavara incepe atat de frumos, cald. Dar nu, primavara asta incepe dezamagitor cu o abureala de stari din care nu mai sti ce sa crezi. Si m-am saturat de incoerenta si melancolie. Si ma surprind din nou cu ochii umezi si goi...Dar o sa imi treaca..toate trec..asa se spune. Defapt, acum ca am inceput sa scriu, deja imi trece. Ma simt mai bine atat timp cat pot fi eu insami, fara sa ma schimb.


FUCK THEM ALL!








Si e aiurea rau ma, mi-am pierdut toata increderea in mine, sunt derutata si aeriana. Si m-am decis, nu mai vreau sa simt nimic. Vreau sa uit. Sa nu te mai caut. Si vezi tu, vei ramane doar un cantec vechi, pe care il voi mai asculta in zilele senine cand drumul meu are un sens anume. Sti..speranta moare ultima..dar intr-un final moare si ea..




Ca orice poveste in final va aparea cineva care iti va face sa apara zambetul, iar tu iti vei sterge lacrimile cu maneca asemenea unui copil...


























One more thing..fuck you my dear.:)





2 comentarii: