sâmbătă, 31 martie 2012

      
 "Do you ever feel like there`s not a person in the world that loves you?"


Cand lumea te intreaba ce faci...defapt, nu ii intereseaza. Doar poarta o conversatie. Iar tu trebuie sa raspunzi cu un "bine" si cu un zambet pe fata. Nu au rabdare sa le explici cum stau lucrurile defapt.






Rahat. Chiar vrei sa sti cum ma simt? Ma simt oribil. Ma simt dezamagita de mine, de toti pe care ii stiam prieteni. Merg aiurea pe strada si nu stiu unde sa ma opresc. Peste tot sunt in plus. Toti au o poveste a lor de care rad si se amuza cu restul. Toti..in afara de mine. Nimeni nu imi stie povestea sau...ce urmeaza sa se inatample. E..e..aiurea ma.






Si acum ma jur ca nu as mai iesi din casa. M-as uita incontinuu la niste filme siropoase, as plange si as manca ciocolata. Si in filme dupa asa o perioada, apare cineva care rezolva totul si se termina cu un happy end da`..asta nu e un film. Proabil nu ar observa nimeni lipsa mea.






---
Imi iau chitara si plec

Un comentariu:

  1. Tu chiar incalci regulile pe aici :-? sa fii dezamagita de restul? Asta nu-i ceva nou. Dar sa fii dezamagita de tine? Asta e o blasfemie... nu conteaza cat de multi te urasc ceilalti. E insa foarte important cat de mult te iubesti tu. Iubeste-te si vei ajunge in rai.. proprie experienta :)

    RăspundețiȘtergere