sâmbătă, 5 mai 2012

Auzi, iubire de vara...



   






Toate veneau, treceau, dar nimic nu rămânea.
 Nici macar ratatu` ăla care puteam să jur că mă iubea. 
De cate ori n-ai auzit : "da ma te iubesc, da`acum lasa-ma putin", sau "normal ca esti doar tu" si a doua zi sa il vezi de mana cu alta in parc. Hehe..suna cunoscut nu? Uite inca cateva "ai niste ochii superbi" urmand sa isi puna mana pe piciorul tau, e clar ca nu se gandeste la ochii tai defapt. "Pe tine te-am iubit cel mai mult dintre foste" a se citi "parca te-as mai vrea o tura, da sunt prea fraier si n-am loc de orgoliu"...

Nu ma intelege-ti gresit, n-am devenit brusc, subit impotriva tuturor baietilor, sau mai ales fara motiv! Da chiar m-am saturat de "iubiri adevarate" care nu tin mai mult de 2 luni. Pff..am inceput cam brusc, nu-s coerenta in idei si ma balbai..

Uite cum sta treaba, ti-am spus sa alegi. Nu am zis sa ma alegi pe mine..doar sa alegi ceva sincer ca sa nu ma mai trezesc in fiecare dimineata sec, gandindu-ma ca tot ce fac e o pierdere de timp si noi doi practic nu mai avem demult treaba unul cu celalalt. Si ma trezesc iara in noapte cu cearceaful in brate plangand, si incerc sa ma consolez singura, spunandu-mi ca o sa fie bine. Ti-am zis nu ma mai ameti cu vorbe pe care le spui frumos si zambind, facandu-ma sa te cred pe cuvant si sa ma indragostesc de tine,ca intr-un final, nici sa nu observ cand pleci... Daca nu ma iubesti, nu ma fa sa te iubesc eu, doar pentru satisfactia ta de a ma vedea cum ma agit cand sunt langa tine pentru ca nu o sa iti iasa, nu mai pun suflet..
Ma rog, nici nu stiu de ce scriu asta acum, de ce dau explicatile astea, sau ce caut eu defapt.. Ideea e ca imi e frica ma! Imi e frica sa nu revin la vechile obiceiuri, sa dau cu stangul in dreptul si dupa o perioada in care mi-a fost bine, si nu mi-a pasa de dragoste, sa apari tu si sa strici tot. Ma uit in oglinda si nu ma mai recunosc, am ajuns sa cred tot ce mi se da pe tava, fara sa gandesc rational si sa imi iau propriile decizi. Nici nu mai stiu cine dracu sunt....
Uite cum facem, eu nu mai cred nimic, nici macar o silaba din ce mi se zice. Si pana nu sunt eu sigura, nu mai pun nimic la inimioara, clar? Ce naiba ma..

Si sa nu te intorci din drum, bine? Daca pleci pleaca de tot! Nu ai voie sa te mai intorci la mine. Nici nu ai unde. Eu o sa fiu plecata de mult, ai pierdut partida asta.


De ce te-ai intors? Ti-am zis ca nu ma mai gasesti. Ce s-au plicitsit toate de tine si acum cauti dragoste adevarata? I`m not ready  to forgive you.



Acum sunt doar confuza.
Da inca sunt umana, ma pierd usor  si inca am o inima


5 comentarii:

  1. Trist cand numai de astfel de persoane te lovesti in viata. Dar nu uita ca atunci cand ceva se distruge altceva va aparea in acel loc,poate chiar mai bun!;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar eşti atât de indignată..
    Şi nu mă refer numai la postarea asta. Şi la cele anterioare..

    RăspundețiȘtergere
  3. )))M-am intilnit si eu cu astfel de persoane((

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai chestii triste scrii :( sper ca povestea din vara asta e mai frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere