luni, 22 octombrie 2012

Iar despre trecut.


"Nu m-am putut abtine sa nu scriu. Ceva ma macina si trebuie sa ma descarc"
o sa fiu bine. doar ca nu azi.
Ai avut vreodata senzatia ca te bati cu morile de vant? Ca te stradui sa faci un lucru si nu se leaga nimic? Banuiesc ca toata lumea a avut mai mult sau mai putin o perioada ca asta, asa ca nu ar fi corect sa ma plang, nu-i asa?

Toti spun sa fi o persoana buna ca asa e bine, daca te plac toti inseamna ca esti o persoana buna. Ca merge totul bine, ai prieteni, ei au pareri bune despre tine, si intr-un final toata lumea e fericita. Nu vreau sa para ca vreau sa intru pe sub pielea cuiva cum s-ar spune sau ca sunt dependenta de atentie, nu, nu e asta. Vreau pur si simplu sa fiu eu impacata cu mine si cu trecutul meu, sa nu am regrete, pareri de rau sau dezamagiri. Vreau sa repar tot ce am stricat. Pentru ca poate nu ma gandisem la momentul ala, sau nu am avut cum sa vad din perspectiva si sa inteleg.

Toti spun trebuie sa vezi viata in culori. Da nu e asa ma. Unde naiba vedeti voi culorile?? Sunteti orbi? Nu vedeti pe strada ca toti au sufletul negru si chipul alb? Ca nu ai cum sa fi in aceelasi pasi cu toata lumea? Ca doar nu e lumea asta un sincron imens nu? Nu poti sa iti ascunzi la nesfarsit gandurile in coltul din stanga mintii si sa speri ca nu o sa le caute nimeni acolo.Sti ceva?
Imi las inima sa aleaga. ( imi pare rau ca las tot greul pe tine)
Tic-tac tic-tac.

4 comentarii:

 1. Ce superb a scris . Ador acest dureros adevar si imi plac persoanele care in ciuda aparentelor reusesc sa spuna cum stau lucrurile cu adevarat . Ador ultima parte .. ca e greu sa vedem culorile , pana la urma asa e , toti zic altora sa vada partea buna cand nici macar ei nu fac asta..
  Multumesc pentru aceasta postare minunata , o zi buna sa ai ! :*

  RăspundețiȘtergere
 2. ...traigo
  ecos
  de
  la
  tarde
  callada
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION
  ZISE DIZEETTE

  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...
  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE LABERINTO ROJO LEYENDAS DE PASIÓN, BAILANDO CON LOBOS, THE ARTIST, TITANIC SIÉNTEME DE CRIADAS Y SEÑORAS, FLOR DE PASCUA ENEMIGOS PUBLICOS HÁLITO DESAYUNO CON DIAMANTES TIFÓN PULP FICTION, ESTALLIDO MAMMA MIA,JEAN EYRE , TOQUE DE CANELA, STAR WARS,

  José
  Ramón...

  RăspundețiȘtergere