miercuri, 28 noiembrie 2012

Dezamagire.

  


Bai nu stiu cum se intampla chesti dastea numai la persoanele bune. Sa ai impresia ca ai prieteni care daca te-ar suna la 2 noaptea sa isi planga viata pe umarul tau, i-ai asculta chiar daca a doua zi ai examen. Prieteni aia ma cu care razi din tot felul de prosti si pe carora le iei apararea cand cineva se ia de hainele lor, chiar daca sti ca sunt aiurea. Prieteni aia pentru care te-ai pune la orice ora sa faci clatite. Prieteni aia cu care ai atatea amintiri. Prieteni aia care..sti..nu prea exista de fapt. Care uita si de nevoile tale, care pur si simplu pleca cand ai nevoie de ei. Ajungi sa te intrebi care iti sunt prieteni. Cauti in agenda telefonului si realizezi ca nu ai pe cine sa suni.

Pff..hai sa nu ne mai plangem si noi..Ca doar avem motive sa fim fericiti..Avem nu?

5 comentarii:

  1. Ăştia ne sunt prietenii.Fie că vrem,fie că nu vrem...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da..singurul prieten adevarat pe care poti sa-l ai este Dumnezeu , si cu toate astea esti cam frustat cand te uiti ca prostu' in agenda si vezi ca nimeni nu te-ar ajuta..

    RăspundețiȘtergere
  3. Singurul prieten pe care il ai, esti tu. Restul sunt... iluzii.
    Tu mereu ai sa incerci sa te ridici cand altii trec nepasatori pe langa tine si esti singurul care va fi mereu prezent atat la bucuriile, cat si la necazurile tale.;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sti cum e irnoia vietii...
    Cunosti niste persoane , te imprietenesti cu ei , deveniti "cei mai buni prietenii" , indraznesti sa le spui mici "secrete" , iar la o certa mai dura se duce totul de rapa....
    Eu nu mai tin la prietenii..pentru ca am vazut ca nu are rost...!

    RăspundețiȘtergere